Isac

Ett glas rosé…

… på balkongen eller en kall öl ute vid havet hade verkligen inte suttit fel just nu. Enligt säkra källor ska det vara väldigt varmt ute. Ringde hem förut och fick veta att Mikael och Isac hade tagit en promenad i solen. Med tanke på hur varmt det var redan imorse så är jag inte förvånad.

Jag längtar hem som attan och ännu mer efter min lilla goa Isac. Han har varit lite småjobbig vid nattningarna några dagar nu och vi misstänker starkt tänderna. Efter lite alvedon somnade han sött bredvid mig igår kväll och sov där fram till att min väckarklocka ringde. Då var det full rulle! Isac brukar hänga med mig upp på morgonen och sitta med mig vid bordet när jag äter frukost. Sedan gosar vi en stund innan jag gör mig iordning för jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge