Isac

Söndagsfika och tankar om hösten

På den tiden när de var pyttesmå!
Idag ska jag och Isac träffa Louise och Alvin på Aludden. Sedan blir det kanske en liten promenad på det. Är det något jag verkligen saknar med mammaledigheten så är det livet som “lattemamma”. Sen om det är på något flashigt café eller hemma hos någon man dricker latte, ja det är för mig oviktigt!
Jag har börjat fundera lite på vad jag och Isac ska hitta på under hösten. De flesta i mammagruppen har gått tillbaka till jobbet vid den tidpunkten. Nu hade vi kanske inte fortsatt med våra måndagar ändå förvisso då det var väldigt tunn uppslutning mot slutet. Jag har två vänner som är mammalediga under hösten och hoppas på att få gosa lite bebis. Annars funderar jag på om jag ska prova på öppna förskolan/lekstunden i Aspenäs kyrka. Hoppas på att det blir någon babyrytmik för ettåringar på biblioteket också. Det är roligt att fylla dagarna som mammaledig.

7 Comments

 1. Sv: Ja, det är fan inte roligt. Känns som att det man gör bara tas för givet. Det är respektlöst tycker jag. De är ju också föräldrar och borde ta sitt ansvar. Inte bara som pappor, utan även som sambos. Jag blir så trött!

  KRAM!!!

 2. Låter som en mysig dag =) Ni kommer kunna fylla era dagar i höst också 😉
  Ja, det är ju visst 1 års kalas snart, HJÄLP!! helt otroligt. Tänkte också se om jag hittar nåt där =) Det är alltid saker man inte tänkt köpa som man ändå kommer hem med därifrån 😉 *hihi* Kramen

 3. Jag & Amy var ofta på babysången i Aspenäskyrkan och vi gillade det =) Jag är förresten ganska säker på att jag såg dig imorse. Jag gissar att du var på väg till tåget (typ vid 7.45) och jag svischade förbi i en vit bil =)

 4. Håller med dig!underbart att kunna fylla dagarna som mamma ledig!Men att kalla det ledig är ju en annan femma…ha ha ha Inte många lugna stunder nu inte!

  Ja men då förstår jag!Kul att få plåta lite som jobb.Kör hårt för tusan!Håller de två tummarna jag har!
  TACK för de fina orden om Victor.
  Gullig du är.STOR KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge