Okategoriserade Trädgård

Enligt plan

Helg igen

Tänkte ge mig på att summera helgen som varit lite kort, mest för att det är kul att kunna läsa om senare. Jag gör det då och då, läser igenom gamla blogginlägg alltså. Då Oliver fortfarande är sjuk i vattkoppor har det varit en lugn helg. Ja, förra helgens feber för Oliver slutade i massor med vattkoppor. Det vi trodde var vattkoppor på honom när även Isac var dålig, var med facit i hand inte vattkoppor.  Men, en lunch och fika var inbokad igår, och den gick av stapeln enligt plan. Det var mina föräldrar samt min faster och (ingifte) farbror som kom till oss för att fira min födelsedag. Med sig hade de fina presenter, och lite smått och gott till barnen som bonus. Vi skålade även i lite Prosecco. 

Idag har vi mest skrotat runt hemma. Varit grått och regnigt hela dagen, så det känns inte som om att man kommit igång riktigt. Men jag har i alla fall packat några flyttkartonger, och även lagat smarrig middag. Gjorde min specialitet, potatisgratäng. 

I helgen har vi även haft besök av ett rådjur, som stod mitt i en av mina rabatter och kalasade på blasten från morötterna vi inte skördade i somras. Såg lite småkul ut faktiskt. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *