Isac Oliver

Ledig torsdag

Mycket på gång

Idag är jag ledig, och så även imorgon. Det är nämligen som så att jag ska jobba min sista helg nu till helgen, innan jag går över till min nya tjänst. Har inte jobbat helg på väldigt länge nu, tror det var när jag jobbade som ledare som jag gjorde det sist. Bortsett från att jag dragit på mig en förkylning igen, samt har fått någon form av eksem och kliande utslag, så mår jag gott. Inatt drömde jag att vi skulle flytta in i vårt nya hus, men det var ett helt annat hus, med helt annan planlösning, och allt var väldigt tokigt. Jag drömmer mycket knasigt just nu, att jag kör bil och är ute och letar efter vägar att ta mig till olika platser, om människor i gamla relationer och nu även om den stundande flytten. Mycket på gång där uppe med andra ord. 

 

En sedvanlig pumpa

Planen för dessa två lediga dagar är att fixa lite Halloween-pynt. Det blir en sedvanlig pumpa, och säkert lite annat smått och gott. Det här året har barnen sagt att de önskar gå ut och köra Bus eller godis, så vi behöver även fundera på varsin utklädnad till dem utifall att det skulle bli av. Planen är också att fortsätta packa och rensa. Mår redan dåligt över att det börjar bli lite stökigt hemma, men det är verkligen bara att bita ihop.Jag mår som allra bäst när det är undanplockat, rent och prylfritt hemma. Att det sedan är ett smärre kaos bakom stängda garderobsdörrar eller i lådor, det stör mig däremot inte det minsta. Sån är jag 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *