Inredning Uncategorized

En sån där söndag

Söndag. Det enda på agendan idag var ett besök av barnens mormor och morfar. Jag fick hjälp med att lägga upp sovrumsgardinerna. Jag är 32 år och får hjälp med sådant, ja 😉 Det känns skönt att ha gardinerna uppsatta, gör mycket för att det ska kännas ombonat. Nu ska jag bara hitta ett par fina gardiner till köket med.

Efter gardinfixet tog vi en fika, och en stund senare åkte vårt sällskap. Därefter har det mest varit en tråkig söndag, mitt humör har varit dåligt och likaså barnens i perioder. Känner mig fortfarande sur och lättirriterad 😛

Jag fick i alla fall även packat upp en låda med ytterkläder, bland annat min trenchcoat från London. Pappa har köpt den på Ebay och den kommer att vara helrätt i vår. Trenchcoats går väl aldrig ur tiden i och för sig, men det är mycket kappor som gäller har jag sett.

 

image

Igår fixade jag med ramar och prints som bara legat och väntat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge