Uncategorized

Avfölja på Instagram?

Jag blev nyfiken på en App som ger dig info om Instagram och laddade ner den. Via appen kan du se vilka som avföljt dig, vilka du följer som inte följer dig tillbaka och vice versa. Rätt fånigt varför man vill veta det kan tyckas, men jag blev som sagt nyfiken ?

Fick nästan hjärtat lite i halsgropen också, wow, där var allt ett gäng med människor som jag nästan är säker en gång har följt mig. Hundra är jag förstås inte, har inte stenkoll ? Men jag undrar vad som gjorde att de slutade följa mig – för mkt bilder på barnen, för trist konto, för tät uppdatering, för dålig uppdatering, för perfekt image? Tilläggas ska att det även är bekanta. Jag får kanske aldrig veta, och det är dessutom inte mkt att göra! Man kan aldrig behaga alla ?

Men låt mig veta, hur går dina tankar kring detta, och gärna Instagram/sociala medier överlag!

2 Comments

  1. Jag tänker mer “gillar inte folk det jag lägger upp på insta, följ mig inte” Hellre det, än att de suckar och pratar bakom min rygg med andra om vad jag lägger upp och inte. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge