Isac Oliver Uncategorized

Ikea och sushi

Det blev ett besök på Ikea idag! Farfar ville låna Isac, så Oliver fick lite egentid med mamma och pappa på Ikea. Vi hade en supermysig eftermiddag, köpte lite smått och gott, åt korv med bröd och avslutade med mjukglass. Jag åt ingen, men Oliver gillade sin! Isac hade fått åka hjullastare på farfars jobb, så han var nöjd minst sagt!

Vi toppade det hela med att köpa med oss sushi, som vi åt tillsammans med barnens farmor och farfar. Partille sushi hade bra sushi! Första gången för mig, men hört mycket gott om dem innan! Hade världens bästa sushiställe i Lerum förr, men det fick stänga igen tyvärr! Får forska i om Alingsås har bra sushi också här framöver 🙂

 

image

Blev lite ramar och annat bös, som till exempel ett ställ till mina sminkborstar.

image

Min sushi, jag gillar inte bara sushi med lax, men det är min favorit. Jag gillar dock bara nigiri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge