Uncategorized

En sån där blä-dag

Idag är ingen bra dag för mig! Växlar mellan att vara ledsen, arg, bitter, har otroligt kort stubin… Så tråkigt att vara på dåligt humör! Så himla trött på mig själv just nu. Jag borde kanalisera dessa känslor i något bra istället! Låta det ge mig lite jäklar anamma! Istället ältar jag, känner mig missförstådd och icke uppskattad. Haha, trött på mig själv ja!

Jag och barnen hade i alla fall en bra stund utomhus i förmiddags. Kul med snön trots allt, för jag fick hälsat på, och pratat en stund, med massa trevliga grannar. Fick även låna en snöskyffel så jag kunde skotta upp en gång. Livet i hus 😉

collage_3-snö collage_snö collage_snö2

 

Just nu står två plåtar med chokladbullar på sin andra jäsning. Ska bli gott med en kopp kaffe och ett par bullar sen! En lång dusch ska jag ta sen med, och ta hand om mig själv!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge