Uncategorized

A little pick me up

P14662

 

Sådär, ordningen pretty much återställd! För vad gör man bäst en risig dag? Man åker pulka i grymmaste pulkabacken med sin familj, och man shoppar fluff! Vi tog en promenad till vår lokala lilla handlare, och hittade en toppenbra pulkabacke precis bredvid. I närheten ligger även barnens förskola, och även kommande skolan.

Fluffet i det här fallet blev bland annat primern ovan, en foundation-borste, mitt sedvanliga schampo från Redken, en vårdande mask från MorrocanOil, samt en baked blush från Nyx. Här blandar jag engelska och svenska hejvilt också, hoppas ni har överseende 😉

Nu blir det lite popcorn med la famiglia, och kanske ett glas rött. Kan jag vara värd 😀

Bilden lånad från nordicfeel.se, det var där jag shoppade mitt fluff!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge