Inredning Mitt hem

Älskar mitt nya hem!

Alltså, jag älskar verkligen mitt nya hem. Eller vårt ska jag skriva förstås. Vi börjar få det så mysigt! Har köpt lite grejer till hemmet också, hittade tre saker jag ville nyttja mitt presentkort på Royaldesign för nämligen! Det blev en matta till Olivers rum, en köksklocka och en skärbräda i vit marmor. Har även köpt en lampa på Hemtex.

Denna matta fastnade jag för, så den blev det till Olivers rum. Har redan ett par saker från Bloomingville som jag vann på Jollyrooms bloggevent förra året, så det blir perfekt! Denna klocka valde jag, gillar att den är i koppar och att den är lite tokig!

Det som vi annars saknar här hemma är lampor, lampor i mängder! Både bordslampor och taklampor. Sen ska alla mina underbara prints och foton upp också. Vi ska även köpa en skänk till vardagsrummet som jag ska stajla upp. Kommer bli så bra!

 

IMG_1781.JPG

Detta vann jag på eventet, snacka om att jag hade tur för en gång skull!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge