Uncategorized

En Power-kväll!

En Power-kväll med fantastiska kvinnor

Igår åkte jag raka vägen från jobbet till Bishops arms uppe på Avenyn, för att möta upp Siranee, Emelie, Johanna och Mikaela. Siranee hade ordnat biljetter till en riktigt trevlig kväll med nätverket 4Good för oss. Innan själva eventet startade igång tog vi en drink tillsammans och tjötade gott en stund. 

 

Äventyr, allsång, aktier och vikten av att tala i positiva ordalag!

Vad innebar då denna Power-kväll? Helt enkelt en himla massa feel-good. Inspirerande föreläsningar, allsång och bubbel samt choklad i pausen. Vi fick höra en äventyrare berätta om sitt mindset, vi fick testa på att sjunga enligt körkonceptet Joyvoice, vi fick veta mer om vikten av att ha ett smart sparande, samt ta del av en motivationscoachs reflektioner. 

Tre saker tar jag med mig extra mycket.

1. Motivationscoachen Gunnar Söderströms berättelse om vikten av tala i positiva och möjliga ordalag. Han berättade om två olika lärare. Den första, som hade haft svårt för hans myror i byxorna, och skällt ut honom otaliga gånger under hans lågstadietid. Den andra, som i mellanstadiet istället för att skälla valde att prata om hans energiska sätt som en tillgång, något han var bra på. 

Det är en enorm skillnad i kraft om man berättar för någon om dennes möjligheter/styrkor, istället för att prata om vad någon inte kan eller inte ska göra. Vill du boosta någon – fokusera på det som personen kan eller har förmåga till. Det ger enorma effekter! 

2. Du kan nå dina mål och drömmar – bara du ger dig tusan på det! Ta en av kvällens inspiratörer, Börshajen, Andra, som exempel. 24 år gammal, och grym på aktiemarknaden och hur man gör smarta investeringar. Hon bestämde sig i tidig ålder för att bli en fena på det här med pengar, och lyckades! Hur? Genom att läsa på, ha tålamod och aldrig ge upp.

3. Jag saknar att sjunga! Som jag älskar att sjunga. 

 

Kvinnorna bakom nätverket 4Good. Smarta, orädda och med ett jäkla driv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *