Okategoriserade

Höstfotografering vid Nääs fabriker

Dagen började vid Nääs fabriker

Idag hade jag bestämt dejt med Tess, vi skulle fotografera ute vid Nääs fabriker i Tollered. Tess är gravid med sitt andra barn, och ville ha fina gravidfoton. Själv var jag ute efter fina porträttfoton i allmänhet, och några fina till min nya hemsida. Som du kan se är både blogg och hemsida i ny tappning, och numera integrerade. Är så glad över min nya fina sida. Hur som helst, en bit efter tio satte jag mig i bilen och åkte iväg. Alldeles för tidig blev jag, tidspessimist som jag är. Glömmer också alltid hur snabbt det går att köra till Tollered från oss. 

Efter en liten stunds väntan kom Tess, och hon hade med sig lille Lex, som också fastnade på en del fina foton. Ljuset var otroligt utmanande idag, så vi fick svettas lite. Vi fotograferade en del vid vattnet, och även bland löven en bit bort från vattnet. Vi avslutade med en fika ute i solen. Mysig förmiddag! Visar foton från dagens fotografering inom kort såklart.

 

Behind the scenes.

 

Hur fint är det inte nere vid Nääs fabriker? Jag har bott på hotellet, det är riktigt tjusigt. Här står cyklar parkerade, som man som gäst kan få låna. 

 

Bubbel, babbel och tacos!

När jag var hemma igen efter förmiddagens fotografering, var det dags att börja preppa middagen. Vi hade bjudit hit barnens mormor, morfar, gammelfaster och gammelfarbror på middag. Vi inledde med lite Prosecco, och sedan blev det tacos till middag. Isac var bjuden på kalas, så han missade middagen. Men han hade haft himla kul på kalaset, så han var nöjd ändå. Härligt att ha sällskapet här, vi pratade om allt och inget, och åt tills vi blev proppmätta. Bra lördag helt enkelt.

4 Comments

  1. Bloggen ser superfin ut, bra arbete och kul att du integrerat dem båda. Jag vill ha både blogg och hemsida, det får bli när barnen är stora 😂 Tack för en härlig fotografering

    1. Tack, kan inte ta åt mig äran för hemsidan dock 😉 Anlitade bästa Johanna (enklaknep) för det. Men är så nöjd! Och tack själv för härlig fotografering, när magen är större kan vi ses i Trädgårdsföreningen. Fina vinterfoton blir nice 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge