Inredning Uncategorized

Hejdå helgen, du blev himla bra!

Mycket sömn, utflykt och hemmafix

Så var även denna helg snart till ända. Den blev himla bra som sagt. Massor med välbehövlig sömn, utflykt till Alingsås, trädgårdsarbete, utflykt för båda barnen och hemmafix. Bra kombination om du frågar mig. Låt mig berätta mer!

 

Lördag

Lördagen började med frukost. Därefter begav jag mig till en barnprylmarknad nere i byn. Träffade på flera vänner och bekanta. Fick även fyndat en del kläder till barnen, samt en gympapåse till Isac. Kvart över elva hämtade familjen upp mig, och vi åkte in till Alingsås för att möta upp barnens mormor och morfar. Shopping, fika och mathandling blev det. jag köpte mig en superfin ljusslinga. När vi kom hem tog jag mig an min trädgård. Isac ville gärna hjälpa till, så vi gav oss på att bredda en av rabatterna på framsidan. Vi breddade den i form av en triangel, vilket blev himla bra. Därefter satte vi ner 50 lökar i den och en annan rabatt. 

 

Söndag

Idag hade vi bestämt att Oliver skulle följa med en vän på äventyr, och Isac ville också hitta på något kul. Jag och maken blev alltså barnfria några timmar. Jag klippte vår gräsmatta, samt grannens, och min andra hälft satte upp några av våra nya lampor. Jag hann även titta på en mysig film på Netflix, dricka kaffe och mysa hemma. 

 

Varde ljus!

Jag har länge saknat ett ställe att kunna läsa på. Innan barnen kom läste jag alltid innan jag somnade, men med barn som i perioder sovit i vår säng, Oliver gör det just nu till exempel, har jag tappat den vanan. Jag ville därför ha bättre belysning i vardagsrummet för att kunna sitta där och läsa. Detta fick vi till idag. Jag fick även mysig belysning vid min dator. Känns toppen! Nu kan vi ta oss an hösten och vintern ännu bättre känner jag. Bjuder på några mobilbilder nedan.

 

Här har maken min satt upp Led-stripes. Syns inte superbra, men det blev väldigt mysigt. 

 

Den nya ljusslingan hamnade i sovrummet. 

 

Min nya läslampa från Ikea, i industriell stil. Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *