Foto och Grafisk design

En ledig fredag – en tur till Lerum och trädgårdshäng

Jag och Oliver

Imorse blev Isac upphämtad av farmor, och blir borta till imorgon. Maken hade redan åkt iväg till jobbet. Med andra ord var det bara jag och Oliver hemma. Redan tidigt var det riktigt varmt ute, och strålande sol. Inte ett moln på himmelen. Vi hade dessutom lyxen att ha bilen hemma idag. En liten stund efter att jag vinkat hejdå till Isac brummade jag och Oliver iväg till Ica Kvantum i Lerum. Som en liten nostalgitripp. Eftersom vi inte handlar där så ofta längre åkte vi såklart på avstämning. Den stämde som tur var och som plåster på såret fick vi en liten kexchoklad. Den fick Oliver, han blev jätteglad 🙂

 

Picknick på en filt

Resten av dagen har vi tagit det lugnt! Picknick på en filt på baksidan blev det, det var riktigt mysigt. Lite trädgårdsjobb blev det också. Oliver fick leka med vatten en stund också, något som han älskar. Det gör nog många barn, eller till och med de flesta 🙂 Vi har verkligen njutit av dagen och värmen. När vi kände oss trötta av värmen gick vi in och slappade. Oliver tittade lite på Youtube, och jag slösurfade. För ett år sen var det också gott väder. Även idag fotograferade jag lite i trädgården. Nu blommar en av våra buskar på baksidan, men jag minns inte vad den heter. Någon som vet? 🙂

 

En blomma på busken vars namn jag inte kommer ihåg….

Grönt och fint nu.

Detta är riddarsporre tror jag. Eller kan det vara Stormhatt? Båda dessa ska visst vara giftiga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *