Foto och Grafisk design

Till mig på Mors dag

I augusti har jag varit mor i sju år!

Idag är det Mors dag, men det hade jag i ärlighetens namn glömt av i år. Igår hade vi ett andra kalas för Oliver, och det var liksom full rulle på grund av det. Fast på ett bra sätt förstås, vi hade jättetrevligt! Vädret var helt magiskt! De totalt fyra barnen lekte för fulla muggar ute, och lyckan var total när maken kopplade in Isacs bläckfisk till vattenspridare. Det var askul på ren svenska, ja även för oss vuxna! Det var så gott att kunna sitta ute och prata, och se på när barnen hade kul med alla våra uteleksaker. Till dessert blev det glasskalas! Mumsigt.

 

En bukett till mig.

 

Åter till Mors dag. Imorse, strax efter att Oliver hade väckt mig, hörde vi dörren slå igen. Underligt tänkte jag. Men det var bara mannen min, som varit iväg för att köpa blommor och tårta till mig! Fint. 

 

Vi tog en promenad innan regnet kom

Jag kände för att ta en promenad efter frukosten idag, och Oliver ville gärna följa med. Vi hittade utblommade maskrosor, en vit katt som vi känner lite, och massor med gröna träd och buskar. Vi gick också förbi en lekplats och lekte en lång stund. Vi avslutade vår promenad med att gå i skogen. Vackert när solen silar genom trädkronorna. 

 

En vacker blomma, som Oliver säger. Barn är fantastiska, de ser det vackra i det lilla.

 

Kul att blåsa så det spritter.

 

The essence of life.

 

Så vackert så det nästan gör lite ont. Älskade bästa årstid!

 

Green garden.

 

Livet med en fyraåring

En fyraåring är väldigt rolig att hänga med. Det är mycket skratt, energi och många, många frågor. Det är stor nyfikenhet. En snigel kan fascinera i många minuter. 

 

Min fina minsta kille! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge