Uncategorized

En hoppets blomma

Just nu står kaffebryggaren och puttrar ute i köket, Isac har precis somnat på det allra mysigaste sätt och jag sitter här med lite pirr i magen. Isac har den senaste tiden krupit upp i min famn när han vill sova och somnat sittandes i mitt knä. Sen lägger jag bara ner honom i sängen efter en stund. Det är så skönt att slippa böka när det är sovdags. Hoppas att jag inte förstör detta nu genom att skriva om det!

Snälla, rara, bästa bloggläsare! Kan ni hålla era tummar hårt för mig i en jobbrelaterad fråga?!

Förresten – jag slog besöksrekord igår. Jag hade nästan 40 unika besök mer än vanligt. Jag är väldigt nyfiken på vilka ni är som nyligen hittat hit.

En hoppets blomma!

6 Comments

  1. Jag håller verkligen tummarna för dig!!!

    Jag har också fått flera läsare men tyvärr ingen som lämnar spår efter sig. Men vart ser man unika besökare? Jag kan ju se hur många per dag men vette tusan om jag nånsin kollat noggrannare än så! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge