Isac

Gå utomhus

Lilla kameran fick följa med och jag både filmade och fotade.

Idag har Isac övat sig på att gå ute. Han har totalvägrat att ens sätta ner fötterna utomhus innan så det var roligt att se honom idag. Det är ju inte riktigt samma sak som att gå inomhus så jag förstår att han var lite feg i början. Men sen tog det fart och då sprang han fram nästan.

Vi mötte upp en mamma från min gamla mammagrupp och hennes son på en stor lekplats idag. Sist vi träffades var i början på året. Efter en stund på lekplatsen fick Isac sig ett par rejäla bryt, jag tror att han blev frustrerad över att han inte kunde gå lika bra som hemma, det var stappligare i höstskor och ytterkläder. Vi beslöt oss då för att följa med Jennie&William hem på en fika och det var roligt för både mig och Isac. Det var full fart på småkillarna, som klättrade, sprang, lekte med leksaker och stal varandras vattenflaskor.

Nu ska vi träna lite varje dag på att gå ute har jag tänkt. Ja, alltså – Isac ska träna. Jag ska coacha. Jag kan ju trots allt gå utomhus också!

3 Comments

  1. så var det för moa också sådär i början. att det var lite svårare att gå ute i sanden, med skor och allting. men det släppte snart och det gör det för han också snart. Ju mer dom får träna så;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge