Uncategorized

Många frågor men inga svar

Hur svårt kan det vara det här med kommunen och förskolan? Nu har vi fått vår plats, är nöjda med den och har skickat in ett gäng papper. Men vad händer sen? Var är informationen om hur inskolningen går till? Hur lång är inskolningen? Vad ska vi ha med oss för utrustning? Kommer förskolan ta kontakt med mig eller ska jag ringa själv? Jag har mailat ett antal personer som har hand om den kommunala förskolan på vår enhet och samtliga har hänvisat mig vidare. Jag väntar än på svaren….

Till saken hör att jag eller Mikael planerar att gå ner i arbetstid om inte han får ett jobb som är på mindre procent än en heltid. Jag kan inte jobba hemifrån så som jag arbetar nu och inte heller Mikael såklart. Med den resväg vi båda har till våra respektive arbeten skulle Isac behöva vara på förskolan mellan 10 och 11 timmar per dag om vi jobbade fullt. Det känns inte okej i mitt hjärta. Eftersom det inte ännu är klart huruvida det är jag eller maken som ska gå ner i tid, vilket i sin tur beror på om jag får ett annat jobb, eller om det hela kan lösa sig på annat sätt så behöver jag också veta hur jag går tillväga när jag meddelar förskolan hur tiderna kommer att se ut i vår. Vi skickade nämligen in papper på att Isac ska vara på förskolan hela dagarna.

Som den planeringsmänniska jag är så avskyr jag att inte veta hur jag ska gå tillväga!

8 Comments

 1. Jag tycker du/ni ska ringa antingen förskolan eller rektorn för er enhet. Sen det med tiderna är inte skrivet i sten, dom vill väl mest veta uppskattningsvis. Det går säkert att komplettera tiderna när ni vet närmare hur arbetssituationen ser ut. Är också ett kontrollfreak och har märkt att det ofta är bättre att ligga på själv för att få svar. Vi vet inte heller ännu om inskolningen, tydligen ska vår avdelning ta kontakt för att boka inskolningssamtal.

 2. Det är klurigt när man inte vet hur man ska göra saker och när allt går så segt fram. Hoppas det löser sig!

  Yes, det ska bli himla spännande att åka till Spanien och prata spanska… kommer nog vara ganska tyst i början känns det som, men sen kanske det kommer lite lättare.

 3. så jobbigt när man inte får svar på sina frågor, när saker och ting ska ta sån tid! Jag hade gått till förskolan där ni har fått plats, eller ringt, för att prata med dom direkt. Där får man nog dom bästa svaren:)

 4. Tro tusan att man vill veta!
  O det är alltid skönt att kunna planera…
  Men (o f´låt att jag låter superkäck nu)men det kommer att ordna sig!
  Slå de en signal om du inte vill vänta!Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge