Uncategorized

En helg av dekadenzzzzzz!

Ja, den här helgen har definitivt gått i dekadensens tecken! Gällande såväl alkohol som mat.

Fredagen bestod i shopping och vin! En Irish slank också ned. Mycket trevlig kväll i Johanneberg. Klappade katter och snackade. Me like. Det var inte lika kul att vakna på lördag morgon, efter tre timmars sömn. Mådde inte superbt, men det fick gå. Jag skulle ju till Båstad!

Båstad… Jag säger bara; Oj, oj, oj! Mer Stockholmare hittar man bara i… ja, Stockholm! De fällde en hel del kul kommentarer, dessa Stockholmare. Det stora samtalsämnet var ”dra linor” (som i kokain). Hörde exempelvis någon säga ”han hade dragit tio linor…” (på dryg Stockholmsdialekt!). Är det ens möjligt kan man undra…..

Helgen beskrivs bäst med orden Mat, Mobiltelefon, Brats och Kaffe. Vi har ätit en massa god och onyttig mat. Johans mobiltelefon har gått varm (!). Hela Båstad vimlade såklart av Brats. Vi har intagit kopiösa mängder kaffe. Sen har vi givetvis sett tennis också. Såg bland annat finalen idag, i gassande solsken. Sen har vi också hunnit med att ligga på stranden, dricka vin, gå i affärer, äta glass och promenera.

Nu är det snart måndag igen. Något jag inte ser fram emot alls. Men ska en sväng till Danmark i veckan, så jag har något att se fram emot iaf. Det är nice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *