Uncategorized

Flaskor och burkar

Idag är det tisdag. Jag ska jobba kväll, närmare bestämt 16-22. Inte så kul. Men jag är åtminstone ledig imorgon, och skall ägna dagen åt att inspektera flaskor och burkar.

Vaknade kvart över tio i morse, skönt utvilad. Låg och drog mig en halvtimme också, det var helt klart en av de bästa sakerna jag gjort på länge! Tänkte alla möjliga sköna tankar…. Åkte sedan hem till mig och drack kaffe. Mycket gott.

Jag är så trött på att jobba nu. Tycker att det enda jag gör är att sova och jobba. Det hade väl fungerat om man hade haft ett stimulerande jobb. Men nu har man ju inte det. Längtar till min semestervecka. Håller på och smider lite planer. Landet blir det ju helt klart. Sen kanske det blir lite andra kul resor och besök också! Skulle väldigt gärna vilja besöka Karlskrona, om min ekonomi tillåter det och om det faller väl ut med semesterplaner och annat. Annars skall jag mest sova och promenera tror jag! Och kanske dricka ett och annat glas vin….

3 Comments

  1. Åh! Det känns som om jag också bara jobbar och jobbar! Jag orkar snart inte mer. Är helt slut i huvudet och orkar ingenting! Dessutom går jag ju till och från jobbet varje dag. Det tar på mina krafter. Idag hade jag tänkt att skicka bilderna till dig, men datorn var kass nu när jag kom hem och R dök upp precis och lagade den, men nu är jag så trött att jag må¨ste sova. Hoppas det funkar att göra det imorgon? Om en vecka får jag lön, den dagen är jag dessutom ledig! Kanske göra något om du inte är upptagen?… Second hand eller kanske något annat ballt?

  2. Jag vet inte riktigt hur jag jobbar…. Men jag jobbar ju inte dygnet runt, så lite tid har jag, och den tillbringar jag gärna med att göra nåt kul med dig! Vi kanske kan kolla lite i 2nd hand-butiker, och avsluta rundan med ett glas vin/kaffe på något nice ställe?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *