Isac

En fredag med mormor

Imorse kom Isacs mormor hem till oss för att umgås med oss på vår lediga dag. Min och Isacs alltså. Vi har ätit frukost, busat, handlat roliga saker på Lidl, lekt ute på gården, ätit lunch, varit på Järnia, promenerat, tittat på vitsippor, ritat och druckit kaffe. Mysdag! Vädergudarna var dessutom på vår sida för en gångs skull. Riktigt gott ute var det när solen tittade fram.

 Isac och mormor leker. 
 Min vackra son.
 Tittut!
Posera  mera!
Isac har utökat sitt ordförråd och sina motoriska färdigheter ännu mer på sistone. Det händer nya saker varje vecka! Det senaste är att han klättrar upp på våra köksstolar och sätter sig. Sen sitter han där och ser hur gullig och lillgammal ut som helst. Något mindre käckt som han lärt sig är att öppna våra skåp i köket. De är väldigt tröga men nu behärskar han visst tekniken. Idag kom Mikael hem med ett gäng barnspärrar från Ikea. Det finns nämligen vissa skåp som han absolut inte ska vara i. Skafferiet eller städskrubben för att nämna två.
Jag är helt slut efter en aktiv dag och ska samla energi inför helgens pass på jobbet. Trevlig helg!

3 Comments

  1. Jäklar vad du hinner med grejer på en dag! Själv vaknade jag typ halv 2, käkade frukost och sitter nu med en illustration. Okej, jag kom hem vid 05:00 men ändå, ska försöka speeda min effektivitet lite haha.

    /Amina

  2. Jo det går bra! Hyper Island är verkligen världens bästa grej, så himla glad att jag kom in! Har fullt upp men sliter inte ut mig haha, men visst spenderar ju mer tid i skolan än hemma men har så himla kul hela tiden så all is good 🙂 Ska upp till stockholm snart för att vara med på http://ute2012.se/ så kan återkomma med en liten rapport när det är klart 🙂
    /Amina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge