Uncategorized

Irriterad mama

Jag är irriterad just nu –  det körde ihop sig med Isac och nattningen. Det tog över en timme att få honom att somna, så jag hann inte med min kvällspromenad. När han väl hade somnat var det nästan mörkt ute. Dessutom hade jag mycket väl kunnat få till det men jag ville vara snäll och hjälpa till  med nattningen då Isac var så ointresserad av att somna. Ibland förstår jag inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till….

Jag tror bannemig att jag ska gå ut på en snabb promenad trots mörker. Det kan jag behöva för att bli av med min irritation. Bjuder på två bilder från gårdagens utelek.

Underbaraste gummistövlarna!
Isacs nya favoritlek utomhus – gräva i sanden!

One comment

  1. Ja mer tid skulle man behöva ibland. Som den här veckan tex. Vi har varit sjuka och Saga har varit ledsen o gnällig ganska mycket. Samtidigt måste skoluppgifter redovisas, dop planeras, det ska städas inför helgen när vi får gäster, tvätthögen växer med mera. Det gäller att ta djupa andetag ibland. Effektivitet är något som kommer fram när tiden är knapp så den ska jag försöka utnyttja till max idag. Trevlig helg. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge