Uncategorized

Ingen ledig lördag

Kom just hem till en tom lägenhet. Ska strax äta lite middag och vänta in son och make. Som jag längtar efter dem nu! Har ju jobbat hela långa lördagen. Det har gått riktigt bra och jag hoppas att morgondagen ska bli lika bra.

Vad har du gjort en lördag som denna?

3 Comments

  1. Ah det med att bearbeta tycker jag later som en jättebra idè! Fast varför mötas upp där, vi bor bara 90 minuter bort med bil, ni kan ju lika gärna komma hit sa aker vi dit tillsammans 😉

  2. Igår så sov jag mina 3 små timmar efter jobb, sen kom svärmor och stannar tills imorrn kväll. Vi har varit ute och lekt och börjat riva altanen 😉 Idag ska vi skura den delen av altanen som ska vara kvar och förhoppningsvis börja måla lite 😀 Kul ska det bli =)) Vad ska ni göra på din lediga dag idag?? Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge