Uncategorized

DI – Dominans och Socialt inflytande

De som är starka i Dominans (“Höga D”) tycker om att agera för att uppnå de resultat de önskar. De som är starka i socialt inflytande (“Höga I”) söker kontakt med alla typer av människor och letar efter tillfällen att skapa entusiasm i sin omgivning.

Blev en bloggfri dag igår! Vi hade dels internutbildning på jobbet, och var även iväg efter jobbet, med jobbet. Vi började med god buffé tillagad av min ledare, och gick sedan vidare för att bowla. Superkul, och till maten drack jag rosé. Sommarkänsla!

En del i vår internutbildning bestod i att göra ett så kallat DISC-test. Igår fick vi tillbaka våra analyser, och gud så intressant! Jag älskar allt sånt, och det faktum att vi alla tyckte att våra analyser var klockrena gör ju inte det desto mindre intressant!

Jag fick starkast på D och I, och är därmed stark i både Dominans och Socialt inflytande. Jag är enligt analysen både Otålig, Splittrad och Rastlös. Jag är även Undvikande, Påstridig och Oberoende! På pluskontot har jag egenskaperna Kraftfull, Beslutsam, Social, Trevlig och Charmig. Bland annat ;). Min rapport/Analys innehåller ungefär 25 sidor, så det finns lite att läsa! Otroligt intressant, och galet träffsäkert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge