Uncategorized

Försmak på semestern – 23 grader och sol

En härlig försmak på semestern

Den här helgen har det verkligen känts som om att vi varit semesterlediga. Ledig fredag till att börja med, och sedan fick vi middagsbesök av mannens kompis. Supertrevligt. Innan han kom ville vi köra vår robotdammsugare, och passade under tiden på att gå ner till en stor grusplan och köra med en av våra radiostyrda bilar. Svinsnabb liten rackare. Inte mitt intresse egentligen, men det är allt bra kul att köra radiostyrd bil, framförallt en sådan som vi har. 

Igår vaknade vi till blå himmel, och ett löfte från min väderapp om sol och värme. Jodå, visst blev det så! Vi började med att göra några ärenden. Bland annat hämtade jag upp en Ralph Lauren-skjorta jag köpt via en Köp&Säljgrupp här på byn. Fick den till ett pangpris. Den är lite för stor på mig, men det gör inget tänker jag. Blir snyggt under en kavaj eller kofta om inte annat. 

 

Senaste tillskottet till garderoben

 

Picknick och dagens motion kirrad

Väl hemma efter vår lilla tur dukade vi upp ute i trädgården på en filt. Jag och barnen hade kommit överens om att vi skulle ha picknick. Så himla gott! Livet blir så lätt på sommaren när solen skiner och det är varmt. Grannens son skulle komma och klippa häcken så då tyckte jag att det var bra om jag klippte gräset på den sidan innan han kom, och när jag väl satte igång med det kändes det som om att det var lika bra att klippa rubbet. Klippte även grannens trädgård. Dagens motion kirrad med andra ord. 

Barnen fick bada i sin bassäng igår också, och dessutom lurade de i sin morsa! Den här badkrukan fick hälla i lite varmvatten först bara, kändes som att gå ner i en isvak 😉

 

Denna satt väldigt fint efter gräsklippningen!

Förväntansfulla killar! Som de tjöt av skratt när de badade.

Värmer sig lite.

Här ute satt jag helt själv en stund innan grillningen. Njöt av mitt nyklippta gräs och lugnet 😉

 

Marsmallows till efterätt

Vi avslutade en fin dag med att grilla. Det blev både halloumiburgare, vår nya favorit, och marsmallows till efterrätt. Vi köpte Webers grillbriketter på Ica, som var lite dyrare, men väldigt bra. Glöden räckte gott väl till att grilla en stund efter också. 

 

Efterrätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge