Foto och Grafisk design Isac

Det årliga lussekattsbaket

Adventsbak!

Igår hade vi det årliga lussekattsbaket hemma hos barnens farmor och farfar. En hel massa lussekatter bakade vi. Hur kul som helst var det för övrigt, var länge sen jag skrattade så mycket som när vi bakade. Isac tyckte väl att det var kul i en kvart, sen ville han hellre låna min telefon och titta på Pippi långstrump. Oliver gjorde krypövningar.

Isac gjorde två väldigt omtänksamma saker för mig igår, blir helt glad i själen bara jag tänker på det. Han är så liten och så stor på samma gång. Igår medan vi väntade på att börja baka ut våra degsatser, fikade vi med kaffe och pepparkakor. Isac satt på andra sidan bordet, snett mot mig. Helt plötsligt ser jag honom komma emot mig med en pepparkaka i handen, som han sedan lägger vid min kaffekopp. Väl vid sin plats igen tog han en till sig själv också. När vi skulle åka hem öppnade han dessutom min bildörr åt mig. Älskade omtänksamma unge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *