Ansiktsförlamningen

Besök hos öronläkare samt jul i vårt hus

Nu är det jul i vårt hus. Det enda som saknas är en ljusslinga till balkongen som vi inte kan hitta. Den och ett antal porslinstomtar är spårlöst borta. Jättekonstigt. Men i övrigt är det fint här hemma. Jag har under ett par års tid varit på jakt efter en bra ljusstake till ett högt ljus, alltså inget värmeljus, men det går bannemig inte att hitta någonstans. Idag tog jag med barnen och gick till Röda korset, där jag faktiskt hittade en bra och julig ljusstake.

Jul 2013.

Idag på morgonen begav vi oss alla till Alingsås, då jag skulle besöka en läkare på Öron-Näsa-Hals. Mikael och barnen hängde med, för efter besöket vankades det annat roligt. Besöket gick finfint, läkaren kunde självklart inte lova något, men trodde att jag skulle bli helt återställd. Jag passade på att fråga om jag behövde ha fuktkammaren på natten, men det tyckte inte läkaren. Mitt öga ser fint ut, stänger sig nästintill helt när jag blundar, och jag kan blunda helt. Jippie! Jag fick även göra ett hörseltest hos en audionom. Jag har bra hörsel, men det visste jag ju redan. Har inte känt av något på flera veckor på det vänstra örat, och det högra har jag inte haft några hörselproblem med.

Efter mitt läkarbesök handlade vi på Maxi, och åt därefter lunch. Mysig dag helt enkelt. Jag känner mig jätteglad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *