Uncategorized

Fest i gamla hemtrakter

Då var det måndag igen! Måndag och andra dagen i december. Tre veckor till dopparedagen imorgon.

Denna helg blev minst sagt händelserik. Första delen av lördagen blev ganska kass, med en dum och onödig konflikt, men lördagen ordnade upp sig på kvällen. Denna mamma var på fest för första gången på jag vet inte hur länge. Innan festen var jag hemma hos Ida som bjöd på julcider. Festen stod Angelica för, och den hölls i mina gamla hemtrakter Majorna. Tillbaka till rötterna alltså. Jag hade supertrevligt, och träffade både nytt och gammalt folk. Bland annat var Amina där, som jag inte träffat på väldigt länge.

En annan lustig sak som hände – killen som Angelica är inneboende hos har en hund. Jag som är allergisk kände av hunden, så jag bestämde mig för att inte klappa hunden, och inte heller ge den någon uppmärksamhet. Vad tror ni hände? Hunden var som ett plåster på mig! Djur är så lustiga med det där.

Igår var det bakstuga hela dagen, och det var också väldigt roligt. Men mer om det i ett eget inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *