Uncategorized

Dejt med min man!

Igår tog jag en dag “off” från bloggen, inte fel det heller ibland! Dels jobbade jag, och sen hade jag en dejt med min make inbokad! Och barnvakt 🙂

Tog mig direkt till Lerum efter jobbet, där jag mötte upp Mikael, som hade varit på systemet och handlat lite vin och öl. Vi tog en liten sväng inne på Solkatten och köpte lite presenter, för att sedan styra bilen mot ICA Kvantum. Ett kilo räkor, plus diverse goda tillbehör senare, åkte vi hemåt. Vin och öl in på kylning, och en timme senare var det dags att börja mumsa! gott! Jag har börjat tycka om räkor på äldre dagar, fattar inte hur jag kunnat missa denna delikatess? Sent ska smaklökarna vakna….

Vaknade strax före åtta imorse, utvilad! Nu sörplar jag kaffe, ska strax äta frukost, och sen blir det en lång dusch med lite Olaplex-behandling! Kör den behandlingen varannan hårtvätt, det vill säga cirka en gång i veckan, och håret håller sig otroligt fräscht och förblir otrassligt!

 

image

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *