Foto och Grafisk design

Känner mig glad och varm i hjärtat idag!

Underbara vår! Idag upptäckte jag att vi fått knoppar på några buskar. Snart kommer det vara alldeles grönt och fint i vår trädgård, längtar!

 

IMG_1829_spring IMG_1835_spring

 

Idag har jag varit i Lerum och fotograferat ett dop. Det var min gymnasievän J som frågade om jag ville ställa upp som fotograf, och jag var även med på mottagningen efteråt. Hon var sig lik, fortfarande samma härliga och varma person. En supersöt son har hon också fått. Träffade även hennes mamma och mammans man, som jag träffade en del där i slutet av gymnasietiden. De kom ihåg de vilda festerna vi hade haft i deras våning i Vasastan i trean på gymnasiet, haha 😉 Hade för övrigt svårt att hålla tillbaka tårarna i kyrkan, tycker alla sådana ceremonier är så stämningsfulla och fina.

 

IMG_1929_spring IMG_1949_spring

 

Under tiden jag var iväg var Isac på en förskolekompis kalas, och han ville inte gå hem så han fick stanna kvar och leka vidare. Underbart att han har så roligt med sina kompisar. Nu är han iväg igen, och cyklar med sin pappa.

Känner mig glad och varm i hjärtat idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *