Foto och Grafisk design

En kultmaskin och en tokig son

Ni  har väl inte tröttnat på mina krokusbilder än? Vad bra, då fortsätter jag att lägga ut dem 😉 Skämt åsido, jag bara älskar att ha egna blommor att fotografera, i min egna trädgård! Ska bli kul att åka iväg till en blomsteraffär och köpa lite blommor att plantera i krukor, det tänker jag mig att jag ska göra under de närmsta veckorna.

 

IMG_1786_krokus

Hello my friend.

 

Barnen älskar verkligen att vara ute som jag skrivit tidigare, de vill springa ut och innan mest hela tiden. Igår morse, alltså runt sex på morgonen, fick Isac för sig att han skulle gå ut och titta på en katt som gjorde en liten tur inom vår trädgård. Tre sekunder senare var han utanför dörren, i bara pyjamasen 😉 Mamma här hann knappt ens ställa ner kaffekoppen så var han iväg. Kanske inte riktigt är väder nog att springa ute i pyjamasen än 😀

 

IMG_1782_isac

Liten livsnjutare. Vinterjacka från Reima, julklapp från farmor och farfar. Kepsen är också signerad Reima, och den testar Isac i Reimas testpatrull.

 

Min man har förresten fått en gammal polaroidkamera. Så retro, och så tung. Lika tung som min systemkamera med största objektivet på. Coolt med polaroidfoton, och dyrt! Tror att en “rulle” går på ett par hundra kronor åtminstone, och få får man 8 eller 10 foton. Men det måste såklart testas i alla fall!

 

IMG_1820_polaroidKultmaskin!

4 Comments

  1. Ah men grymt med en riktig polaroid av den gamla varianten kan inte finnas många kvar?
    Kommer det ett välkomstmail eller liknande framöver tro?

    Svar: Absolutely fab verkligen! Himla roligt verkligen! längtar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge