Uncategorized

After Work

Efter en lång och tävlingsinriktad vecka (sista racet för att höja lönen!), var det oerhört skönt att klockan 17:00 stänga av Callguiden, och bättra på ansiktspannkakan lite! After Work stod på schemat, och detta i gott sällskap.
Vi började kvällen med att bege oss mot Valand, och Lilla london. Jag hade hört att Lilla london skulle ha en bra buffé till en billig penning. 1) Buffén var ett skämt 2) Vinet var inte inkluderat i After Work-priserna. Dåligt. Det värsta av allt var att att en senil gammal gubbe stod och åt från buffén med händerna samtidigt som han mer eller mindre dreglade över maten. Efter det tappade vi aptiten, och gick till vårt stora mål för kvällen, Rockbaren!
Jag kände mig toksnygg i min nya svarta klänning/tröja, och mitt plattade blonda hår. Jag var på topp helt enkelt, och älskar ju att få uppmärksamhet! Vi drack öl, vin och GT, tjötade, skämtade, hade kul som fan helt enkelt! Isabelle på jobbet försökte tappert para ihop mig med en 32-årig kille, som förvisso var trevlig och bjöd på GT, men det måste som sagt klicka! Fick pratat lite musik och det är ju alltid aktuellt. Insåg att jag och Per på jobbet har samma musiksmak och hejar på samma lag i fotboll. Skönare kille får man leta efter, och ingen kan dricka öl som denna man!
Kvällen slutade 23:00 på Burger King, då vissa var hungriga. Jag var lite småsugen jag med, och beställde fyra nuggets. Allstå fyra, som i fyra bitar! Döm om min förvåning när tjejen i kassan ville ha 132 spänn av mig! Jag påpekade att jag ville ha fyra bitar nuggets, och då sa tjejen att det gick ju inte. Jo, sa jag, och då gick tjejen och frågade. Klart man kunde beställa fyra bitar! Jag sa då till tjejen att jag ville ha currysås till bitarna, och då sa tjejen att det ingick inte. Va?!! tänkte jag, det gör det ju! Då frågade tjejen i kassan återigen en kille, och då fick jag två dippsåser. Två!
De har verkligen noll koll på Burger King Avenyn!
Nu är det lördag, och jag ska snart åka in till stan och försöka hitta något kul att ha på mig ikväll. Jag ska bjuda Therése på middag, och sen ska vi ha Girls Night Out!

4 Comments

  1. Haha, hoppas maten var god med den anstängningen 😉 Hade jätteroligt i fredags! Men bättre klarar vi nästa gång. Kram på dig! Isabelle

  2. Äntligen får jag ta hand om Lompan, och ge henne mat, som ingen äcklig gubbe har dreglat i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *