Foto och Grafisk design

Blommor och blader

Jag tröttnar aldrig på att fotografera blommorna i min trädgård! Men det händer ju en del från vecka till vecka också, förstås. Blommor blommar ut, nya kommer upp. Vi har en i mitt tycke fantastisk rabatt på framsidan, med många olika sorters blommor och växtligheter. Någon benämnde det som en mormorsrabatt tror jag. Utöver denna har vi en mindre rabatt, samt att jag planterat egna blommor i olika krukor.

Det har varit väldigt regnigt det senaste, men i kväll ryktas det om uppehåll. Då ska det klippas gräs här minsann! Behöver också gräva upp en buske på framsidan. I den mindre rabatten har vi någon buske modell större, med fina blommor men taggiga grenar. Denna har gjort sitt allra bästa för att föröka sig, så nu finns där en mindre likadan bredvid. Den ska väck!

 

IMG_3909_blomma IMG_3917_blomma IMG_3923_blomma IMG_3926_blomma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge