Foto och Grafisk design

Dammat av både det ena och det andra!

Från förra året

Jag är ledig denna måndag, och har hunnit med massor med bra saker. Viktigast av allt – kvalitetstid med barnen. Eller okej, Oliver. Isac har jag knappt sett röken av sedan han kom hem från skolan. Jag har precis dammat av kameran efter ett vinteruppehåll, och likaså Lightroom och Photoshop. Känner hur fotografen i mig väcks till liv igen, och jag älskar det! Jag älskar allra mest att fotografera under våren, så nu går jag bara och väntar på fler ljuvliga vårtecken. Under tiden vill jag gärna visa tre godingar från förra året. 

Ett av mina mål det här året är att fotografera blåsippor. Det ser jag verkligen fram emot. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *