Foto och Grafisk design

Jag och Isac

Kreativa i skogen

I lördags gick jag och Isac till skogen en liten sväng på förmiddagen. Han hade fixat några uppdrag åt oss, och innan vi begav oss hemåt igen så hann vi leka på en nybyggd lekplats. Det var hyfsat kallt i lördags, men ändå mysigt! Uppdragen bestod till exempel i att fotografera, rita av saker och springa en viss runda. Jag ser fram emot att göra om det lite senare i vår, när det är lite varmare. Då tar vi även med oss Oliver och lite fika. 

 

På vägen till skogen hittade vi gröna löv. Våren är här, mina vänner! #lycklig

 

Ett av mina uppdrag var att hitta ett fint löv och fotografera det. Jag valde detta som jag tyckte var häftigt.

 

Min stora kille, som fyller nio till sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *