Foto och Grafisk design

Mina mål för 2019

Såhär tänker jag mig 2019

Ja, även för 2019 har jag satt upp mål. Listan kan komma att kompletteras med fler mål, har lite mer tankar som jag just nu går och marinerar. I början på nästa år ska jag även kika på de mål jag satte upp för 2018, och se vad jag uppnådde och vad jag kom att revidera. Såhär ser mina mål för nästa år ut.

 

  • Äta mer tarmglad mat. Fermenterat har jag läst ska vara bra så det ska jag utforska, samt att äta mindre mjöl och socker, ja mindre processad mat helt enkelt. Mindre korv, och mer hemlagat. Min mage har strulat i perioder i flera år nu, och det är dags att jag börjar ta hand om den bättre.
  • Fast tjänst för en roll som jag brinner för, som till exempel den jag har nu, där jag har ett längre vikariat. Är färdig med vikariat / utlån nu.
  • Röra på mig mer. En löptur i veckan minst, eller ett träningspass per vecka. Har förmånen att kunna träna på jobbet. Utöver har jag som mål att se till att det blir fler promenader. Det här med löpningen strandade lite det här året när mörkret kom, så det ser jag fram emot att ta tag i igen.
  • Fortsätta på det spår jag börjat lägga ut 2018, och ta hand om mig själv. Sätta mig själv mer i främre rummet helt enkelt och lägga energin på rätt saker och rätt människor.
  • Fotografera blåsippor.
  • Göra en fotografering i skogen med en modell, har en idé som jag gärna vill förverkliga.
  • Börja skapa min drömträdgård.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *