Uncategorized

Jag är tandlös

Eller nej, inte helt och hållet. Men jag är en visdomstand fattigare. Det gick bra att dra den, det var inte läskigt under tiden och tandläkaren var helt grym på sitt jobb. Han lade bedövningen utan att det kändes det minsta. Däremot kändes det när han fick lägga bedövning i gommen, det gjorde ont! Det gjorde han eftersom den första inte tog riktigt överallt. Vad som också gjorde ont var när bedövningen började släppa. Det molade och bultade i hela munnen. Tur man har värktabletter att ta till vid sådana här tillfällen.  Jag kände mig bra ynklig där ett tag.

Det är skönt att det är gjort och jag är glad över att det inte var obehagligt att dra ut tanden. Nu ska jag bara vänja mig vid att jag har ett läskigt tomrum längst upp till vänster i munnen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *