Uncategorized

Dags för utmaning

Jag mår jag lite sisådär idag måste jag erkänna. Min mage spelar mitt ett spratt, och har gjort sedan efter lunch någon gång. Det sprattet kallas för magkatarr, och jag måste, måste, måste ta mig till apoteket imorgon och köpa medicin. Har haft tur den senaste veckan och sluppit besvären, men nu så var det visst dags igen.Jag vill för övrigt anta en utmaning! Och jag vill att ni hjälper mig. Min stilla fråga till er är om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva 0m? Skriv en kommentar så ser vi om jag antar utmaningen!

2 Comments

  1. jag tycker att du ska vara mer självisk nästa vecka, och så skriver du om hur det har gått.

    det behöver du tror jag, det är inte dåligt att tänka på sig själv och vara lite egoistisk.

    🙂 /Amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *