Uncategorized

Alla hjärtans dag

På lördag är det Alla hjärtans dag. Men det har väl knappast undgått någon?! Jag är hursomhelst mycket medveten om denna dag. Och jag tänker fira! Klyschigt eller inte. Kommersiellt, javisst! Men likväl mysigt, kärleksfullt och roligt. Och man ska ta alla tillfällen man kan när det gäller att fira tycker jag.

Jag har klurat ett tag på hur jag ska utnyttja dagen, och jag tror att jag har allt spikat. Det ska bli underbart att få en eftermiddag/kväll med min älskling. Det jag kan avslöja är att vi ska äta sushi. Resten får bli en hemlighet!

Bildkälla; www.lio.se

2 Comments

  1. Hej Liselott 🙂
    Kul att du hittat till min blogg, som jag inte kommer att uppdatera dagligen men ändå! Nu har jag även hittat din blogg, kul kul 🙂 Hoppas ni får en bra Alla Hjärtans Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *