Uncategorized

Redan söndag eftermiddag

Den här helgen bara flög förbi. Den började i magont och slutar i lugn och ro.

I fredags mådde jag pyton. Jag har nog ätit något jag inte tål. Eller så är det magkatarr. Jag hade allergiska utslag över hela vänster arm halva torsdagen och hela fredagen i alla fall, så något är det ju. Men om min kaotiska mages bieffekter hade med det att göra kan jag inte vara helt säker på.

Igår körde jag Volvon i Alingsås. Trånga gator. Mycket folk. Lågt stående sol. Och högerregeln. Men det var kul, trots en och annan fadäs. Man är ju inte perfekt! Gårdagen fortsatte sedan med sushi i Lerum. Supergott verkligen. Trots att jag fick petat i för mycket wasabi i sushin, och det brände ända upp i näsan, och trots att jag ännu inte bemästrar konsten att äta med pinnar. Det kan däremot Mikael. Han är grym!

Idag har vi jobbat båda två. Jag har även varit och hämtat ut mitt nya objektiv. Av det lilla jag testat verkar det vara grymt! Nu ska jag strax klicka hem en ursexig kjol på Asos, samt dricka upp mitt kaffe. Helt enkelt njuta av det som är kvar av den här helgen.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *