Andra graviditeten Isac

Cravings och tråkiga nyheter

Mmm, jordgubbar! 
Idag har jag cravings på frukt, bär, juice, läsk…. Ett helt paket jordgubbar satte jag i mig förut. Isac ville inte ha några, så jag fick äta alla gubbarna själv. Mums!
Fick mig en kalldusch idag också när telefonen ringde. Beskedet om att Isacs förskola ska stänga till hösten, en förskola som för övrigt ligger två minuter härifrån, kom lite som en chock. Vi har fått erbjudande om två andra förskolor, båda ligger tyvärr en bit härifrån. När vi är föräldralediga gör det inget, den kluriga delen kommer sen när vi båda ska jobba. Klart att det går att lösa, men det kommer inte alls att vara så smidigt som det är idag. Det har varit perfekt att ha förskolan så nära hemmet. Nu blir det alltså ny inskolning i augusti.
Mer då? Igår hade vi besök av Isacs mormor. Hon kom med roliga nyheter. Mer om det längre fram! På eftermiddagen igår satte vi oss på Bagges Torg och åt glass, mums tyckte vi alla. Både idag och igår har jag varit extremt trött. Har även haft sporadiska förvärkar. När jag och Isac var ute och promenerade förut fick jag ett par stycken som gjorde så ont att jag fick stanna och vila. 

5 Comments

  1. Är bara 7 barn inskrivna där till hösten. Jag tycker också det låter lite skumt, är det ingen platsbrist i vår enhet då är frågan? Eller i kommunen öht?

 1. sååååå gott med röda gubbar! <3
  O så jäkla spännande med bebisen.Flicka pojke flicka pojke…

  För jäkla trist med dagiset!Förstår om det känns tungt o omständigt,
  men det kommer att bli bra.Till slut!<3
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *