Andra graviditeten Isac

Barnmorskebesök och pannkakor

Idag var det som redan skrivet dags för ett besök hos barnmorskan. Allt såg fint ut. Bebisen är fortfarande fixerad med huvudet neråt. Blodvärdet hade ökat till en bra nivå, och mitt blodtryck är stabilt och bra. Härligt! Idag skrev vi även en sammanfattning av graviditeten, samt några rader om mina tankar kring förlossning, bb-tiden och amning.

S/F-mått: 36
Hb: 125
Blodtryck: 110/80
Hjärtljud: 132

Idag har jag förutom städat även tagit mig an en och annan surdeg. Jag har bland annat ansökt om föräldrapenning. Jag avskyr verkligen att göra det! Det är så deppigt att se hur lite man kommer att få ut i plånboken mot vad man har nu. Men det gick förra gången, och då var Mikael dessutom student. Jag får även ett extra tillskott i kassan av min arbetsgivare de första sex månaderna.

Apropå sur. Det var Isac hela eftermiddagen hemma. Han var jättetrött visade det sig senare. Han somnade nämligen i min famn i soffan tjugo i sju. Ljusglimten var dock att få hjälpa mamma göra pannkakor, och senare äta av dem. Självklart hade han ett av sina förkläden på sig.

One comment

  1. Ja det är rätt stor skillnad på vad man får ut, men å andra sidan, man lär sig snabbt att leva på det man får! 😉 Även fast det inte blir mkt eller något alls över ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *