Andra graviditeten Isac

Huvudbry

Vi har precis varit iväg på en promenad för att se hur lång tid det kommer ta för mig att gå till Isacs nya förskola. 30 (!) minuter. Fågelvägen är det såklart mycket närmare, men den kan vi ju inte ta direkt. Nu under sommaren och en del av hösten har jag bilen hemma, så då får det bli att ta den en av lämningarna. En gång per dag kan man ju gå, om nu Isac samtycker. Han måste gilla att stå på ståbräda också. Sen är det klart att han kan vara hemma också om jag inte vill eller orkar gå. Men jag vet att han tycker om att vara på förskolan, och vi vill inte heller ge upp platsen. Vi har pratat löst om att kanske köpa en till liten bil, men det är förenat med kostnad. Samt en del praktiska klurigheter. Nej, detta är ingen höjdarsituation direkt. Innerst inne är jag rätt irriterad, men jag orkar ändå inte vara riktigt arg, har lite annat i huvudet just nu om man säger så.

Kan även konstatera att lilla bebisen vill ligga längre i magen än bror sin. Igår kväll när vi tittade på Eurovision song contest hade jag ganska täta men oregelbundna förvärkar. De klingade av efter en stund dock. Isac har sagt att det är en lillasyster i magen. Det är så spännande att inte veta!

2 Comments

  1. jobbigt att det är så långt! Går väl an när det är sommar och fint väder men inte så kul på vintern…varför stänger hans fsk?

  2. Förstår att det är mycket att fundera över nu.. Ståbräda är ju en himla bra grej! Men värt att tänka på kan ju vara att det nog är rätt tufft för de små benen att stå i en halvtimme. Om han sen någon gång vägrar stå där så finns ju inget alternativ. Det går ju inte att bära och samtidigt skjuta vagnen. Kanske en billig syskonvagn kan vara bra för den promenaden? Bara några saker jag kom att tänka på.
    Lycka till med allt!!
    /Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *