Uncategorized

Bort med jante!

Idag hade jag återkoppling på jobbet. Vi summerade år 2015, och pratade lite om vad jag förväntar mig av 2016, och hur jag kan jobba vidare. Nu tänkte jag skryta lite, det är inte ofta jag gör det men idag är det verkligen på sin plats!

Jag har, och nu klappar jag mig själv på axeln, gjort ett jäkla jobb förra året, och det känns väldigt bra att få höra det också! Jag har nått mina mål, och mer därtill. Jag är så himla nöjd över mig själv idag. Om jag skriver att jag fick rådet att skåla i bubbel över förra årets arbetsinsats, då kan det ju tänkas att jag (och framförallt min chef) är nöjd över min prestation 😀

Det är i ärlighetens namn inte alltid jag är stolt över mig själv och vad jag presterar. Jag tycker snarare själv att jag inte duger, att jag inte är bra nog. Har otroligt höga krav på mig själv, och behöver i perioder rätt mycket bekräftelse. Jobbar verkligen med mig själv på den fronten!

Nu känner jag att jag egentligen gått utanför min bekvämlighetszon lite, men man ska ju utmana sig själv 😉

 

IMG_2639.JPGIMG_3849.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge