Uncategorized

Kall torsdag och ledsna barn

Kallt men vackert idag.Otroligt fint ute, hade givetvis inte stora kameran med mig så mobilen fick duga.

Både Isac och Oliver var ledsna över att gå till förskolan idag. Isac en stund innan vi skulle gå, och Oliver precis innan vi kom till förskolan. De har helt enkelt haft det väldigt bra hemma med oss under julen, och visst har vi haft det mysigt. Vi har tagit härliga sovmorgnar (barnen vaknade efter mig idag, och jag efter att ha snoozat ett antal gånger), vi har fikat gott, varit ute och lekt, varit inne och lekt, träffat vänner och familj, ja en massa som barnen gillar.

 

Själv kämpar jag med att stå  ut!  Januari har alltid varit den värsta månaden för mig. Förra året tacklade jag det bra minns jag,  men då  hade jag en del att se fram emot. Det här året har jag inte så mycket roligt inbokat än. Inskolningsveckan ser jag fram emot, blir rätt korta dagar och med möjlighet att göra roliga saker efter förskolan. Veckan efter det har jag en dejt inbokad under helgen, och en fika eller ett glas vin med vänner står också på agendan. Om det är någon som vill gå på spa i februari, hojta till 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge