Uncategorized

Blondes have more fun

Nu är det hög tid att boka ett frisörbesök. Mitt hår är slitet, glanslöst och med en rätt så tråkig utväxt. Jag vet precis vad jag vill ha! Jag vill fortsätta göra folieslingor, men nu ska här bli isblont eller askblont. Längtar, kommer bli så jäkla snyggt! Haft superljust tidigare, och trivdes väldigt bra i det, så jag tror inte jag kommer att ångra mig!

Detta inspirationscollage kommer jag att ta med mig till frisören, och jag kommer att välja ett ställe som arbetar med Olaplex.

image

Bilder från Pinterest samt min tv 😉

IMG_0036 (1)_lll

Jag år 2008!

2 Comments

  1. Blir nog skitsnyggt! Jag brukar oftast köra på isblondt och ångrar mig alltid de få gångerna när jag har valt att göra nåt annat! När blir det dags för denna lyx?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge