Uncategorized

3500 i sjön

Nej. Försäkringen täcker inte upp stöld. TACK. Tack för det. Min hemförsäkring täcker antagligen inte heller upp stöld utanför min lägenhet. Så vad återstår?

Polisanmälan, och sedan jobba som en gris för att tjäna ihop pengar både till ny kamera och Londonresan. Underbart. Och kul, när jag med största sannolikhet får tillbaka min tennisarmbåge.

Det var en trevlig liten tid jag fick njuta av min kamera. Man får väl vara nöjd med det lilla. Men vem är förvånad? Jämt, jämt ska man få kämpa så in i h-vete för sig själv och sitt uppehälle. Inget får man någonsin gratis. Det enda jag begär är att få ha mina saker ifred och leva ett normalt liv. Det finns inte ord för hur arg, besviken och ledsen jag är just nu.

Åh vad livet är underbart.

2 Comments

  1. *gives you a hug*
    Hoppas du får tur snart igen. För jävligt att de inte har med det, ingen liten förskräcknings premie man betalar trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *