Foto och Grafisk design

Är du bloggare, och vill komma på Foto-workshop med mig?

Vill du gå på Foto-workshop?

Nu har jag börjat planera för den Foto-workshop jag ska hålla, i samarbete med Enklaknep och Thaimorsan. Det ska bli så kul! Ser fram emot det massor. Kan hinta om att det blir en bra blandning av teori och praktik. Håller tummarna för härligt väder!

Vill du veta hur du kan få en plats? Kika här. 

 

 

 

Gå utanför bekvämlighetszonen!  

Jag älskar att komma hem efter en fotografering, stor som liten, och föra över bilderna på datorn. Jag har fotograferat bröllop och dop, jag har förevigat gravidmagar, och familjer. Jag har fotat många, många blommor, och djur. Att jag utvecklats så mycket inom fotografering kommer sig av att jag har en stor passion, en vilja att hela tiden bli bättre, en vilja att prestera och vara duktig, och att jag aldrig är främmande för att gå utanför min bekvämlighetszon. Fastän det är sjukt läskigt, men som man växer då! Det är magiskt.

Precis som hos alla kreativa personer, har det funnits stunder då jag velat ge upp! Stunder då jag undrat vad sjutton jag sysslar med, så värdelös som jag är! Stunder med brist på kreativitet. Stunder då jag varit väldigt självkritisk, och inte sett mitt egna värde.  Men alltid har jag kommit på bättre tankar! Min kamera är min vän.

 

Ett axplock av foton

Här är bara ett litet axplock av de foton jag tagit de senaste två åren. Jag älskar att fota! Jag är en av de som utan tvekan springer ut i morgonrocken om jag ser det perfekta fotoljuset en morgon, jag är en av de vars barn är rejält drillade fotomodeller, och jag är en av de som ser livet ur en kameralins vinkel, det är många gånger jag bara varit tvungen att stanna till för att plåta, om än bara med mobilen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge