Uncategorized

Så var helgen slut….

En långhelg går fort!

Ja, som rubriken lyder. Den här långhelgen gick fort. Alingsås i fredags, och igår var vi på konfirmation. Mitt kusinbarn konfirmerades i en kyrka, vackert belägen ute på landet. Väcktes många minnen till liv från min egna konfirmation, samt tiden som konfirmandfadder några år efteråt. Fin tid. Efteråt åkte vi hem till mitt kusinbarn med familj och åt, samt firade konfirmanden. 

Idag fyller ju som bekant vår Oliver år, och det firade vi med att äta lättare lunch och fika ihop med farmor och farfar, samt ena faster och ena fasters sambo. Vi satt ute och gottade oss i både sol och skugga, och njöt allihop av att det är vår och fint väder! Utöver det har vi även satt potatis, samt tvättat av cyklar och MC. Köpte även finaste ljusslingan på Ica Maxi i förmiddags, som jag tänkte sätta upp vid vår altan! Den tål nämligen till och med minusgrader, och jag ser framför mig hur den agerar mysbelysning härliga sommarkvällar!

 

Vår lunch idag!

 

Nu stundar ny vecka, men den blir en kort sådan. Det gäller med andra ord att planera smart, så att man hinner med det man ska på jobbet! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *