Uncategorized

Mognadsprocess ej slutförd

Jag tycker att det är så kul! Det är så himla underbart. Att vissa kan med att vara så oförskämda och elaka. Man upphör aldrig att förvånas över vissa saker. Men det är antagligen så att vissa människor inte riktigt har mognat klart än, och därför beter sig lite otrevligt. Det blir nog folk av dem med någon gång.

Nåja. Tjejer! Jag har ett förslag att komma med. Alla som är intresserade av att sjunga karaoke en lördag inom en snar framtid kan räcka upp en hand! Jag är mycket sugen, och det ska tydligen finnas en bar här i majorna som erbjuder karaokekvällar. Så vad säger ni? Ska vi ta ett par drinkar och gå ner och sjunga lite härlig karaoke?

7 Comments

 1. Handen är uppsträckt! Jag tvekar inte!

  Ang. folk utan vett. Anders o jag fick lite klagomål när vi stod lite iväg då vi hade en pusstund i matbutiken. Det var inte acceptabelt eller speciellt populärt. Har de inget annat att klaga på? Finns det verkligen ingenting annat att oroa sig för? Jag säger då det..

 2. Jag sträcker upp två händer i luften! Hade jag haft fler hade de också åkt upp 🙂

  Måste svara Anna ang. er pussstund i affären. Tror att det var den svenska avundsjukan som var i farten. Människor stör sig på de mest konsitga saker!

 3. Jag med, jag med…men da far ni vanta tills jag ar hemma igen da!!!

  Anna: Pussas pa, man har ratt att pussas var man vill enligt Tess lag..

 4. Anna: Ja man kan ju undra ifall folk gör ngt annat än att klaga. Jag hör folk klaga 8 timmar om dan ungefär! Pussas på för fan!

  Tess: Klart att vi väntar!

  Jess: Jag visste redan att dina händer var i luften, så dig har jag redan räknat med 😉

 5. Jag är också på såklart! Här ska det sjungas så det bara skriker om det (ordagrannt alltså!)

  Anna: Fick en arg kommentar på spårvagnen när jag och Richard gjorde samma sak. Det handlade inte direkt om hångel, utan söta små pussar som var direkt opassliga för vissa. Jaja, folk slutar aldrig att förvåna mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *